Skribenter

Det här är vi som skriver i Pendlaren-bloggen.

Petra
Webbredaktör, journalist, bloggare, småbarnsmorsa och boktokig som pendlar sträckan centralen-Stuvsta och tillbaka varje dag. Nås på @petrajankov och på www.enannansida.se.

Gitta
är nyamediajournalist, webbveteran och socialamediageek. Kampsportare som tävlar i Naginata, fightas Jigo Ryu Ju-Jutsu och rullar BJJ. Åker sträckan Södra Station–Sundbyberg till och från jobbet, samt andra sträckor i arbetet. Jag skriver det jag hinner på tåget, i min iPhone.

Mattias
Har aldrig lyckats bo på samma sida av stan som jag arbetat, så det har blivit en hel del pendlingstimmar genom åren. Pendlar just nu Västerhaninge – Centralen – Arlanda. Kampsportare med rötter i Wing Chun och Escrima – tränar BJJ nu. Aktiv på http://twitter.com/mrhandley och en stor del av mitt onlineliv finns samlat på http://mattiashandley.se

Pia K
Kreativ skribent, stickande jurist, virkande webbredaktör, bokslukande vegetarian, kattälskande resande – och inte bara regelbundet Kungsängen-city via pendel –  fotograferande tedrickare, terrierägande bloggare etc.

Anders
Internetarbetare och radiotekniker, småbarnspappa och tågfotograf. Närmaste pendelstation: Älvsjö.

Johnny Stationsvakt
Jag heter Johnny Söderberg och har bloggen stationsvakt (http://stationsvakt.blogspot.com/) Jag har åkt pendeltåg i en stor del av mitt liv, och alltid på västerhaningelinjen.

Pär
Bibliotekarie med dagstidningar och mikrofilm som specialitet, radhusägande gift tonårspappa och musikmissbrukare som sen 1990
pendlar sträckan Gnesta-Stockholm varje dag. Skyldig till för många tweets som @selanna. Understundom även kallad gnestapelle.

Rosemari Södergren
Bloggare, journalist, webbredaktör, kattägd, kampsportare och pendeltågsåkare. Ständig tvåa: min blogg Kulturbloggen.com har blivit tvåa två år i rad i omröstningen till Stora Bloggpriset. Pendlar med pendeltåg och tunnelbana och Saltsjöbanan – och älskar att det ger mig tid att lyssna på musik i min iphone/ipod, men hatar att det är så trångt och att alla slåss om sittplatser. På webben är jag också känd som Chadie.

Spenatmamman/Kajsa

Mia

Bilderna på sidan är fotade av SteffeHannes R, Kenny Lex och Wisefly.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s